Handleiding virtuele sporten

In virtuele sportweddenschappen wed je op het willekeurig gegenereerde resultaat van virtuele sportwedstrijden. Dit kansspel biedt je verschillende opties waarop je kan inzetten. De einduitslag wordt vervolgens willekeurig gegenereerd. Ook alle deelnemers en hun statistieken worden volledig procedurematig opgemaakt, dus je staat hier voor een heel nieuwe uitdaging in vergelijking met weddenschappen op echte sportwedstrijden! Voor je virtueel begint in te zetten, raden we je aan om eerst te lezen hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Op goldenpalace.be kan je genieten van 6 verschillende sporten om virtueel op in te zetten: competitievoetbal, wereldbekervoetbal, basketbal, tennis, paardenrennen en hondenrennen. De noteringen worden voor alle weddenschapsselecties willekeurig gegenereerd. Lagere noteringen wijzen op een hogere waarschijnlijkheid om correct te zijn, maar zullen minder opbrengen als ze kloppen. Hogere noteringen kunnen uiteindelijk meer winst opleveren, maar ze brengen ook een groter risico met zich mee.

Als je in het virtueel voetbal bijvoorbeeld inzet op winst voor team X tegen team Y, kan deze keuze een virtuele notering @2.30 krijgen. Als X daadwerkelijk wint, krijg je 2,30 keer je inzet. Als dat niet het geval is, verlies je je inzet. Er zijn tal van opties op alle virtuele sporten die wij aanbieden, dus is het slim om uit te kijken naar jouw favoriete noteringen. Vergeet niet dat de resultaten altijd willekeurig worden gegenereerd!

De procedure die je volgt is in principe dezelfde bij alle virtuele sporten die wij aanbieden. Dit is hoe het werkt:

  • Klik op de sport van je keuze. Je krijgt een live preview te zien van een wedstrijd die bezig is, met daaronder een lijst van alle komende wedstrijden.
  • Maak je keuze, ofwel voor de huidige wedstrijd ofwel voor komende wedstrijden. Je keuze verschijnt in je wedformulier aan de rechterkant.
  • Voer het bedrag van je inzet in. Je krijgt een simulatie te zien van je potentiële winsten (de noteringen die je hebt gekozen vermenigvuldigd met jouw inzet).
  • Klik op "Place bet" om te bevestigen.

Zodra de wedstrijd is afgelopen, wordt je inzet automatisch berekend - en bij winst uitbetaald – op basis van het willekeurig gegenereerde resultaat. Je kan selecties van dezelfde sport en van verschillende sporten combineren in een multibet. Houd er rekening mee dat in dit geval de noteringen van elke selectie met elkaar worden vermenigvuldigd. Dit leidt tot een hogere potentiële uitbetaling, maar met ook in dit geval hogere risico's.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Premier League 

Dit is een virtuele voetbalclubcompetitie met virtuele voetbalteams. Je kan virtuele weddenschappen plaatsen op allerlei populaire opties, zoals '1X2', 'Totaal Over/Onder’, 'Stand bij rust/Eindstand, 'Handicap' of 'Totale Score'. Je kan de volledige lijst met virtuele weddenschappen openen door op de pijl rechts te klikken.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Paarden

Hier kan je inzetten op virtuele paardenraces met weddenschappen die specifiek zijn voor de wereld van de paardenraces. Populaire opties zijn 'Dual Forecast/Exacta' en 'Dual Tricast/Trifecta', waar je respectievelijk inzet op 2 paarden die als eerste en tweede eindigen in willekeurige volgorde, of 3 paarden die als eerste, tweede en derde eindigen in willekeurige volgorde.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Honden

In Virtual Dogs Racing racen windhonden over de racebaan achter een kunstmatig lokaas. Net zoals bij de paardenraces kan je hier inzetten op welke hond in deze virtuele race als eerste over de streep komt. Zoals in Virtual Horse Classic kan je ook hier inzetten op combinaties van racehonden die de eerste drie plaatsen innemen.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Tennis

Virtual Tennis Open is ons virtueel tennistoernooi. Hier spelen virtuele tennisspelers de klok rond tenniswedstrijden. Je kan inzetten op alle populaire keuzes, zoals welke speler de volgende game, de volgende set of de hele wedstrijd wint. In deze virtuele weddenschappen kan je ook wedden op puntenspreads.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Basketball

In onze virtuele basketbalcompetitie strijden fictieve teams om de overwinning in een virtuele omgeving. De weddenschapsselecties variëren van populaire keuzes zoals '1X2' of 'Totalen Over/Onder’ tot meer specifieke opties zoals ‘Race naar X Punten' en ‘Kwartier met Hoogste Score’. Je kan ook inzetten op winstmarges voor beide teams.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-WK

Dit is een virtuele voetbalcompetitie die een wereldbeker voetbal nabootst. Net als in bij Virtual Football League vind je hier alle populaire opties terug. Van '1X2' tot meer specifieke keuzes als ‘Welk Team Scoort’ of 'Oneven/Even': je vindt hier altijd wel iets dat een mooie waarde geeft.

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

V-Motor

V-Motor brengt de spannende wereld van motorsport tot leven in een virtuele omgeving. Hier kan je virtueel inzetten op de winnaar van de race. Als je de sport al gewend bent, dan kan je gaan voor forecasts of tricasts zoals in V-Paarden of V-Honden. Kies gewoon je noteringen, en geniet van de race!

NAAR ONZE VIRTUELE SPORTEN

cookies
adx